De voordelen van maatwerk

Maatwerk tafel

Elke ochtend is het in de garages in de buurt meestal een chaos. Kinderen maaien alles neer wat op hun pad komt: gereedschap, fietsen, kleren, houtsnijwerk, luchtschilderen, huisverven, vuilnisbakken, schrobborstels. De grijsharige bazen zijn nooit blij.

Maar niet tevreden met het iets minder aangenaam maken van de straat, stelt een auto-accessoire winkel zijn klanten in staat een sfeer, zelfs een thuis in hun garages te creëren.

Op maatwerk tafel gemaakte chromen gereedschapstassen, zorgvuldig geselecteerd en vormgegeven als aanvulling op het voertuig, is vaak een gewilde look. De met satijn afgewerkte handgrepen en het mooie filigraan van elke tas glijden sierlijk van de zijkanten van het voertuig. De zachte vilten bovenkanten zijn net zo mooi om aan te raken. Het aangepaste chroomthema wordt vaak versterkt door het gebruik van doorgestikte voeringen om de gevoerde handtassen op hun plaats te houden. Als een andere optie, worden rooftop cargo storage boxes vaak geïnstalleerd langs de garage. Deze stijlvolle rechthoekige cargo boxen zijn uitgerust met handige openingsfuncties.

Dergelijke laadklepfunctie is niet alleen beschikbaar voor bestelwagens. Het is ook belangrijk op te merken dat het niet beperkt is tot een type voertuig. Het is ook nuttig voor bussen, pickups, RV’s, emmer vrachtwagens en campers. Zodra de imitatie van de garage omgeving is instinctief, het is Morris permanent gegraveerd in onze gedachten.

Het utilitaire ontwerp van de auto hangt in eerste instantie af van de laadklep, maar zodra monteursvaardigheden en -ervaring een pluspunt zijn, kan de laadklep ook dienst doen als opslagbak. Achterklep aanhangwagens kunnen pseudo-garages zijn waar een vrachtwagen of ander voertuig kan worden geparkeerd en gevuld met campingstoelen, eerste hulp kits, en andere noodzakelijke items.

Om de garage ten volle te benutten, kan het voertuig het best worden gestald in een bochtig gangpad, weg van de weg, in de schaduw en uit de buurt van Dry Wash- en wisselstations. Het is zinvol om de bestelwagen naar potentiële kopers of naar doorverkoopcentra te brengen, zodat hij zijn impulsieve, ietwat “smaak” voor kopers verliest.

koppeling

De hefinrichting biedt ook nog een ander voordeel. Aangezien de koppeling het mogelijk maakt de bestelwagen te parkeren, brengt het de bestelwagen in lijn met potentiële kopers. De kansen van de bestelwagenkoppeling bestaan in de onroerende goederenzaken en in sportbars. In de zakenwereld, gebruiken de koppelingsprogramma’s de koppeling als een marketing hulpmiddel. koppelingsprogramma’s zijn gelijkaardig aan goederen: elk product heeft een “stok” prijs. De koppeling wordt toegepast op produkten waarbij de prijs in het voordeel is van de koper en niet van het bedrijf.

Koppeling is niet alleen beperkt tot de onroerendgoedsector. In de zonnebrillenindustrie koppelen zonnebrilproducenten hun product aan een drive-in filmvoorstelling op een wijze die sterk lijkt op de wijze waarop een accessoirewinkel zijn producten koppelt aan een fast-food restaurant. In de autoverzorgingssector zijn de banden tussen autodealers en autowasserettes zeer vergelijkbaar. Dit soort zakelijke afspraken is uitstekend omdat beide partijen geld kunnen besparen doordat zij niet hoeven te betalen voor de kosten in verband met de drive-through car wash. koppelingen met andere bedrijven in de omgeving en de regio, waardoor het verkoopvolume toeneemt.

Linkage businessis zeer nuttig voor kleine bedrijven. Linkage businessis een zeer winstgevende zaak voor alle soorten bedrijven die zowel vennootschappen als eenmanszaken omvatten. Er zijn talrijke stimulansen die aan een bepaalde inspanning kunnen worden gebonden. Er moeten veel telefoontjes en e-mails naar potentiële klanten worden gepleegd, zodat herhalingsaankopen worden aangemoedigd. Bovendien kunnen in de toekomst service- en reparatieorders worden gegenereerd.

De bestelwagenverhuur

Linkage business is zeer nuttig voor kleine bedrijven. Wanneer een bestelwagen tijdelijk niet beschikbaar is, heeft dit onmiddellijk negatieve gevolgen voor het dienstverlenend bedrijf. Linkage stelt kleine bedrijven in staat de bestelwagen voor een korte tijd te huren, gedurende welke tijd een extra werknemer wordt ingehuurd. Het bedrijf komt niet in gevaar als de tijdelijke bestelwagen gloednieuw is of relatief weinig kilometers heeft gemaakt. De tijdelijke bestelwagenbusiness is een gezonde bron van inkomsten voor wagenparkbeheerders.

linkage verkoophelp uw klanten loyaler te zijn. Volgens Dennis Lombardo, eigenaar van Special Vehicles Custom Fit Utility, is het potentieel voor aangepaste bestelwagens aanzienlijk. Klassieke of full-size bestelwagens kunnen hardnekkige kopers van contant geld zijn, terwijl de kortetermijnverhuur het aantrekkelijkst is voor bedrijven die voortdurend voertuigen beschikbaar moeten hebben voor tijdelijk gebruik. Veilingen die voertuigen na een jaar of twee van de hand doen, zijn gunstiger dan veilingen die voertuigen van de hand doen voor de eerste na de introductie van de bestelwagen.

de verkoop van bestelwagens aan wagenparken neemt toe. Het aantal van bijna 700.000 leasebestelwagens en bestelwagenverkopen voor 2007 neemt toe. De verkoop van bestelwagens aan kleine bedrijven is constant en neemt toe, vooral omdat kleine bedrijven niet de kapitaalinvestering in het voertuig of de exploitatie van een wagenpark hebben. Deze bedrijven kunnen zich de uitgaven voor een voertuig gemakkelijker veroorloven. Zelfs voor zeer kleine, linksdraaiende bedrijven zal er altijd een bestelwagenpark beschikbaar zijn.

De verkoop van koppelingen voor grote wagenparken is constant en neemt toe, hoofdzakelijk omdat grote bedrijven het zich kunnen veroorloven zowel grote als kleine voertuigen te laten rijden.

Lees meer:

Tafel visgraat