De voordelen van tuinieren

tuin

Basisvoordelen van tuinieren

Er zijn verschillende redenen waarom de meeste mensen van tuinieren houden. Lichaamsbeweging is een van de belangrijkste redenen die mensen hebben om graag buiten te zijn. Het is belangrijk om lichamelijk actief te zijn, omdat het een grote rol speelt bij de behandeling van veel ziekten, zoals diabetes type 2, die zeer dodelijk is. Bovendien kan tuinieren voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om te werken, een vervanging zijn voor een vorm van werk, zoals het repareren van de auto. Om deze redenen zijn er een aantal mensen die liever buiten zijn, dan binnen aan het werk.

Tuinieren in bakken is een andere activiteit die veel mensen heeft aangetrokken. Het is een activiteit waarmee mensen hun eigen planten en bloemen kunnen kweken. Het is een plezierige bezigheid, hoewel het tijdrovend kan zijn. – Het is minder tijdrovend dan een conventionele tuin, hoewel het zeer veeleisend en lichamelijk inspannend kan zijn. Bovendien moet u een grote verscheidenheid aan bakken aanschaffen.

Tuinieren in een container is een ideale activiteit voor mensen die in een kleine ruimte wonen. Dit zijn mensen die graag planten kweken, maar slechts een zeer beperkte ruimte hebben. Toch willen ze hun eigen bloemen en kruiden kweken. Tuinieren wordt een realiteit voor veel mensen, zelfs met een zeer kleine patio of appartement. Een bijkomend voordeel van tuinieren in bakken is dat het aanzet tot gesprek en de binnenkant naar buiten brengt. De natuurlijke omgeving waarin je je planten kweekt is veel levendiger en levendiger.

Ten slotte is tuinieren ook goed voor onze psyche. Het is een van de weinige hobby’s die wat verlichting kan bieden van de stress en de drukte van het dagelijks leven. Door elke dag wat tijd in uw tuin door te brengen zult u uw problemen kunnen vergeten en wat stress kunnen verlichten die kan leiden tot depressie en ” Popcorn ziekte”.

Voordelen van tuinieren

Ondanks het leuke en ontspannende karakter van tuinieren, is het niet zonder uitdagingen. Zo gestrest als we zijn door de vervuilde wereld van vandaag, zijn organisatoren en ontwerpers erin geslaagd om tuinieren een onbetwistbaar heilzaam en opbeurend deel van ons leven te maken. Door anderen te inspireren om met tuinieren te beginnen, hebben zij een strijd gewonnen die niet alleen onze wereld zal helpen, maar ook diegenen zal helpen die er negatief door worden beïnvloed.

Dus zet je wereldvermoeide ogen op en begin een nieuwe trend met je planten en help onze geesten op te beuren. Wat kan er nog meer opbeurend zijn dan dat?

Elke dag ervaren we perioden van tijd die eeuwig lijken te duren. Deze perioden van tijd lijken 22 jaar te duren. Vanaf onze geboorte, onze middelbare opleiding, de universiteit, ons werk, ons huwelijk, onze baby’s, de zorg voor onze kinderen, ons werk, enzovoort, lijken deze 22 jaar een eeuwigheid te duren, maar in werkelijkheid is het slechts 13 jaar vanaf het moment dat we “met tuinieren begonnen” zijn. We kunnen de voorgaande 13 jaar in twee categorieën verdelen. De eerste categorie noemen we de leerperiode. Het onmiddellijke bevredigingstype van leren, zo eenvoudig als dat is, is een zekere mogelijkheid in die eerste leerperioden, maar het leren heeft een wending genomen en kan bijna een gestage stroom van productiviteit worden. Dit is zeker het geval met de tweede categorie – de “Verwervende Omgeving” kant van tuinieren.

duidt de levensfase aan die de verwervende kant van tuinieren is. Dit is een periode van groei, van kennis, van creativiteit, van gezondheid, en van een sober leven. Merk op dat al deze voorbeelden niet noodzakelijkerwijs met elkaar in verband staan. Bijvoorbeeld, weten hoe je een kleine visvijver aanlegt kan als één ding worden beschouwd, maar het daadwerkelijk aanleggen van een klein betonnen vogelbad kan het bereik te buiten gaan en vereist veel meer dan het graven en besproeien van een paar gaten.

Merk op dat het heel belangrijk is om wat ruimte over te laten voor de kinderen om te spelen. In feite geven veel mensen “toe” als het gaat om tuinieren voor kinderen. Wat ze niet begrijpen is dat, hoewel het een lust voor het oog is en veilig voor hen om te spelen, deze gebieden van groei, van kennis en van leven zijn waar het echte leren plaatsvindt. Dit zijn de gebieden die zullen “twisten” met jou en je ideeën.

Het laatste gebied van tuinieren is het “vervulde leven”. Het gaat er niet alleen om dat een paar zaailingen worden opgekweekt om sterker te worden en beter bestand te zijn tegen ziekten en plagen. Het is iets dat een veel verder reikende uitwerking heeft. Wanneer een tuinier dit leven in zich heeft, is hij in staat zich te verbinden met de Levensadem.

DeAngel’spling is een met de hand bestoven methode om de leven-gevende processen te redden. Het is het proces waarbij je het land cultiveert en zorgt voor de groei van bepaalde planten. Door dit proces begin je het proces van groei te begrijpen en voel en ervaar je de kracht van het levende.

Dit zijn slechts enkele van de vele sleutels tot kennis en praktijk die u zullen helpen om een wezen van actie en kennis te worden. meditatie.